Finasteridi - ratkaisu hiustenlähtöön

Jos haluat ostaa finasteridia kamppaillaksesi hiustenlähtöä vastaan,
olet tullut oikeaan paikkaan!

Osta finasteridia

Finasteriditablettien vertaus

Suuri lääkeyritys Merck Sharp & Dohme sai Propecia finasteridi 1mg tablettien patentin. Aiemmin he olivat saaneet Proscar finasteridi 5mg tablettien patentin. Molempien nimien patentti on vanhentunut lokakuussa 2014, antaen toisille lääkeyrityksille mahdollisuuden kehittää yleistä finasteridia.

Mitä on yleinen finasteridi? Se on identtinen Propecia ja Proscar tabletteihin verrattuna mutta niitä markkinoidaan niiden kemikaalisella nimellä merkkinimen sijaan ja ilman mainostusta.

Nykyään monet länsimaalaiset lääkeyritykset tuottavat yleistä finasteridia ruotsalaisille, tanskalaisille, norjalaisille ja suomalaisille markkinoille: Accord, Sandoz, Teva, Actavis, Ratiopharm, Gefina ja Orion. Niiden hinta on noin 10 prosenttia alhaisempi kuin Merckin Propecia ja Proscar tabletit. Samankaltaisia lääkeyrityksiä löytyy myös maailman muista finasteriditabletteja tuottavista osista, kuten CIPLA ja Dr. Reddy's Laboratories. Niiden hinta on melkein 50-75 prosenttia halvempi. Suuri määrä yleisiä tabletteja tarjotaan internetissä mutta niiltä puuttuu vahvan lääkeyrityksen tuki, jos mitään tietoja lähteestä edes mainitaan.

Yleinen finasteridi 5mg annoksena viittauksena Proscariin on yleisemmin saatavilla kuin 1mg annostabletit mutta 5mg tablettien virallinen hoitokohde on hyvälaatuinen hyperplasia (BHP), ei miestyyppinen hiustenlähtö (AGA). Monet hiustenlähdöstä kärsivät päättävät ostaa 5mg finasteriditabletteja säästääkseen kuluja. Hyvin suosittuja merkkejä ovat Fincar ja Finast.

Miehille, jotka haluavat ostaa finasteridia, tämä jättää suuren määrän valintoja. Tulisiko Propeciaa ostaa? Etu on sen luotettavuus, sillä se on FDA:n hyväksymä virallinen finasteridituote miestyyppistä hiustenlähtöä vastaan. Huono puoli on tosin hinta. Sen sijaan voi valita 1mg yleisen finasteriditabletin, joka on halvempi ja valmis käytettäväksi. Viimeisimpänä muttei vähimpänä, Proscaria tai yleisiä 5mg finasteriditabletteja voi ostaa ja jakaa ne viiteen osaan saadakseen likiarvoisen annostelun. Proscar on luotettava mutta kalliimpi kuin yleinen finasteridi. Molemmat ovat kuitenkin mahtavia hinnansäästäjiä, joka saa monet hiustenlähdöstä kärsivät miehet ostamaan yleistä Proscaria ja annostelemaan sen oikein.

Päätät sitten ostaa Propeciaa, Proscaria tai yleistä versiota, tehokkuus ja sivuoireet tulevat olemaan samat. Ennen kuin ostat finasteridituotteen hiustenlähtöä vastaan varmista, että olet tietoinen mahdollisista sivuvaikutuksista.

Finasteriditablettien vertaus
Propecia 100 (=perusarvoa)
Yleinen 1mg 51 Puolet halvempi kuin Propecia
Proscar 34 Yli viisi kertaa halvempi kuin Propecia
Yleinen 5mg 24 Melkein 15 kertaa halvempi kuin Propecia

Huom.: Proscar ja yleiset 5mg finasteriditabletit jaetaan viiteen osaan ja säilyvät täten 50 päivää. Oikaisu on tehty tätä varten.

Yllä oleva vertaus perustuu tyypilliseen skenaarioon Pohjoismaissa: Tanska, Ruotsi ja Norja. Perusarvo laskettiin näiden maiden markkinoiden hintojen mukaisesti, jossa Propeciaa ja Proscaria täytyy ostaa reseptillä ja yleisiä versioita voi vain ostaa netistä vaihtoehtoisista kaupoista. Yleistä finasteridia länsimaalaisilta merkeiltä ei mainita, koska säästöaspekti on hyvin pieni. Lisäksi, niitä on vain saatavilla Propecian tai Proscarin korvikkeena lääkärin tai sairaalan kautta.

Top 3 hiustenlähtötabletit

On monta tapaa rakentaa top 3 hiustenlähtötableteille. Voimme katsoa asiakkaiden arvioita, jotka sisältävät palautetta vaikutuksista ja sivuoireista. Voimme myös listata ne vuosittaisen myynnin perusteella. Jos oletamme, että kaikki finasteriditabletit tarkistetuilta lääkelähteiltä ovat yhtä toimivia, viimeisien menetelmä on sopivampi.

  1. Propecia
  2. Yleinen finasteridi
  3. Proscar

Propeciaa myydään eniten, koska se oli ensimmäinen finasteridituote markkinoilla hoitokeinona miestyyppistä kaljuuntumista vastaan. He ovat pystyneet rakentamaan myyntiverkon hiusklinikkojen ja lääkäreiden kanssa. Jos mies lähtee hiusklinikalle, hänelle määrätään useimmiten Propeciaa. Kategorian toisen paikan vie yleinen finasteridi, joka sisältää sekä 1mg ja 5mg tabletit monilta vahvistetusti laillisilta lääkeyrityksiltä, kuten CIPLA ja Dr. Reddy's Laboratories. Koska Propecian patentti vanheni, monet lääkärit alkoivat määrätä yleisiä versioita. Viimeisenä on Proscar. Tämä ei ole kummallista, sillä näitä tabletteja ei ole tarkoitettu miestyyppisen hiustenlähdön hoitoon, eikä lääkärit siksi määrää sitä hiustenlähdöstä kärsiville. Jos laskemme mukaan kaikki nettikauppojen myymät finasteriditabletit, yleinen finasteridi voi hyvin päihittää Propecian. Valitettavasti monet nettikaupat myyvät alamaailman laboratorioissa kehitettyä finasteridia ja siksi ne ovat suuri uhka terveydellesi. Ei riitä, että on otettava n. 1mg finasteridia päivässä ikuisesti. Varmista, että ostat finasteridia luotettavasta nettikaupasta!

Haluatko lopettaa hiustenlähdön? Osta lääkefinasteridia täältä!

Osta finasteridia