Finasteridi - ratkaisu hiustenlähtöön

Jos haluat ostaa finasteridia kamppaillaksesi hiustenlähtöä vastaan,
olet tullut oikeaan paikkaan!

Osta finasteridia

Finasteridin vaihtoehdot

Finasteridi on ainoa FDA:n hyväksymä hoitokeino miestyyppistä kaljuuntumista vastaan. Tietyt vähemmän tehokkaat vaihtoehdot voivat kuitenkin auttaa omakuvan parantamisessa.

Kalju voi olla viehättävää

Yksinkertaisin ratkaisu ja samalla monille miehille vaikein. Hyväksy kaljuuntumisesi ja että hiuksesi tulevat lähtemään ajan myötä. Ratkaisun toteuttamiskelpoisuus riippuu yksilöstä. Joillain miehillä ei ole ongelmaa kaljuuntumisen kanssa ja he osoittavat positiivisuutta sekä itsevarmuutta, joka voi saada heidät näyttämään viehättäviltä muiden silmissä. Karisman lisäksi kasvonpiirteillä ja ulkonäöllä on väliä. Yleisesti miehekkäät piirteet sopivat hyvin yhteen kaljun pään kanssa. Ajattele vahvoja kulmia, kulmikasta leukalinjaa ja keskikokoista nenää. Sama koskee vartalon tyyppiä. Kalju pää sopii parhaiten hyväkuntoiselle ja vahvalle vartalolle verrattuna ylipainoiseen tai hyvin hoikkaan. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, henkilökohtainen hoito. Se puhuu puolestaan. Suurin osa miehistä ei sovi tähän kategoriaan ja siksi toinen ratkaisu voi olla sopivampi komean ulkonäön aikaansaamiseksi hiustenlähdöstä kärsiessä.

Harjaaminen peittämiseksi

Nopein ja vaivattomin ratkaisu on peittää pääsi kaljut kohdat harjaamalla hiukset niiden yli. Suurin osa hiustenlähdöstä kärsivistä nuorista miehistä kokevat vetäytyvän hiusrajan ja vähemmän tuuheat hiukset päälaella. Tavallisin asia on jättää hiukset pidemmäksi päältä peittääkseen päälaen ohuemmat hiukset, ja jakausviivan kampaaminen eteen niin, että hiukset peittävät kaljuuntuvat ohimot. Tämä näyttää luonnolliselta ja se on hyväksyttyä. Toisin sanoen katselijat eivät pidä tätä epätoivoisena yrityksenä peitellä kaljuuntumista. Ajan kuluessa ohenevat alueesi kuitenkin suurenevat ja kaljuja kohtia ilmaantuu. Nyt sinun on käännettävä hiukset sivuilta pääsi päälle. Tämä tapa on ollut suosittu vuosikymmeniä ja monet miehet valitsevat sen, myös tunnetut poliitikot, urheilijat ja julkisuuden henkilöt. Siitä huolimatta suurin osa tavallisista katsojista pitää sitä kummallisena. Tätä tilannetta tulisi välttää parhaan mukaan. Älä odota liian kauaa, aloita finasteridin käyttö ja käytä sitä päivittäin ehkäistäksesi hiustenlähtöä, joka johtaa tyypilliseen miestyyppiseen hiustenlähtöön.

Vitamiinit

Vaikka se ei ole hoitokeino miestyyppiseen kaljuuntumiseen, terveellinen ruokavalio tasapainoisella vitamiinimäärällä voi olla avuksi hiuksille; se saa hiuksista kiiltävät ja hyväkuntoiset. C- ja B-vitamiini parantavat todistetusti hiusten kuntoa. Ne ehkäisevät hiuksia kuivumasta ja hajoamasta. Myös A- ja E-vitamiinit tukevat terveitä hiuksia, jotka tunnetaan antioksidantteina. Ne tekevät vastustuskyvystä vahvemman, parantavat verenkiertoasi ja tukevat talintuotantoa, joka on päänahan tuottama öljy, joka suojaa ihoa ja hiuksia ulkoisilta tekijöiltä, kuten sääolosuhteilta ja vedeltä.

Hiuspuuterit

Toinen mahdollisesti auttava vaihtoehto finasteridille, jos olet hiustenlähdön alkuvaiheissa, on hiuspuuterit. Ne saavat hiukset näyttämään paksummilta, antavat niille enemmän volyymiä ja parantavat rakennetta. Volyymiä antavan hiuspuuterin asettaminen tekee myös hiusten muotoilusta helpompaa. Jos hiuksesi lähtevät, tämä menetelmä ei kuitenkaan estä kaljuuntumista. Se ei estä hiustenlähtöä tai aloita hiusten takaisinkasvua, kuten finasteridi.

Hiustensiirto

Jos hiuksesi ovat siinä vaiheessa, että monet hiustupit kaljuissa kohdissa ovat kuolleet ja hiusten takaisinkasvu finasteridin avulla ei ole mahdollista, voit alkaa miettiä kirurgista väliintuloa. Vaikka monia teknologisia edistyksiä ei ole tehty hiusten kloonauksessa, hiusklinikat ovat aika hyviä palauttamaan hiukset luonnollisen näköisiksi. Valitettavasti se on hyvin kallista. Hinta riippuu siitä, kuinka monta siirrettä tarvitset ja jos valitset FUE tai FUT tekniikan. FUT tekniikka on vanhin ja vaatii kirurgisen ihosiirron päänahallesi, jotta hiustupit voi poistaa ja siirtää kaljuihin kohtiin. Se on tehokkaampi ja sopii paremmin, jos sinun on palautettava suuri kalju kohta. FUE-menetelmällä he vetävät ulos hiustupit suoraan päänahasta, joka ei ole yhtä intensiivistä potilaan näkökulmasta. Hiustuppien kerääminen kestää kauemmin ja siksi se sopii paremmin pienille sessioille.

On suositeltavaa, että et päädy miestyyppisen kaljuuntumisen vaiheeseen suurilla kaljuilla kohdilla, jotka eivät sisällä aktiivisia hiustuppia enää. Jos aloitat finasteridin käytön ajoissa, suurin osa hiuksista voi kasvaa takaisin ja voit unohtaa nämä onnettomat vaihtoehtoiset ratkaisut. Hoito finasteridin kanssa tulee olemaan hyvin tehokas mutta täytyy muistaa, että jotkut miehet kokevat hyvät puolet varjostavia huonoja puolia. Jos päätät ostaa finasteridia, on hyväksi syödä terveellisesti ja urheilla, mieluiten jättää polttaminen pois ja nauttia alkoholia kohtuullisesti sekä välttää stressiä, jotta hiukset olisivat terveen näköiset ja pystyäkseen nauttimaan kaikista finasteridin hyödyistä.

Haluatko lopettaa hiustenlähdön? Osta lääkefinasteridia täältä!

Osta finasteridia