Finasteridi - ratkaisu hiustenlähtöön

Jos haluat ostaa finasteridia kamppaillaksesi hiustenlähtöä vastaan,
olet tullut oikeaan paikkaan!

Osta finasteridia

Finasteridin sivuoireet

Jotta FDA hyväksyisi lääkkeen, sen on käytävä läpi monta testivaihetta. Ensiksi kaikki mahdolliset myrkyllisyydet on poistettava. Seuraava askel on testata yhä korkeampia määriä terveisiin ihmisiin varmistaakseen, että testaamisen jatkaminen on turvallista. Sitä seuraava askel on tarkistaa, jos oletettua sairautta vastaan on tehokkuus. Jos tämä pätee, viimeinen askel on testata lääkettä potilailla määritelläkseen tehokkuuden ja turvallisuuden.

Finasteriditutkimuksen kliinisten testien viimeisessä askeleessa 1879 miestä on osoittanut, että se lisää hiuskasvua ja ehkäisee jatkuvaa hiustenlähtöä huomattavassa määrässä miestyyppisestä kaljuuntumisesta kärsivistä miehistä. Tuote myös ylläpitää ensimmäisen vuoden hiuskasvua toisena vuotena. Kuvat miehistä, jotka ovat kohdanneet päälaen hiustenlähtöä, ovat osoittaneet, että 48 prosenttia heistä koki parantuneen hiuskasvun ensimmäisen vuoden jälkeen ja 66 prosenttia toisen vuoden jälkeen. Terapeuttista annosta siedettiin hyvin, 7.7 prosenttia päivittäin 1mg finasteridia saaneista miehistä raportoivat sivuoireista ja 7.0 prosenttia plaseboa saaneista. Tämän ryhmän seksuaalisten sivuoireiden raportoitu määrä oli huomattavasti suurempi finasteridia saavissa miehissä kuin plaseboa saavissa, 3.8 prosentilla ja 2.1 prosentilla. Nämä seksuaaliset sivuoireet olivat miesten siemensyöksyyn, libidoon ja erektioon liittyviä toimintahäiriöitä. Kaikki seksuaaliset sivuoireet hävisivät finasteridin käytön lopettamisen, kun taas lääkitystä jatkavat miehet kokivat edelleen näitä sivuoireita.

Muita finasteridiin liittyviä sivuoireita ovat ahdistus ja masennus. Tutkimus tehtiin 128 miehelle miestyyppisellä hiustenlähdöllä, joille oli määrätty päivittäinen 1mg finasteridiannos. Tutkimuksen tavoite oli tutkia, jos FDA:n määräysten mukainen 1mg finasteridiannos päivittäin voi aiheuttaa ailahtelua, kuten ahdistusta ja masennusta. Mielialaa mitattiin ennen tutkimusta ja sen jälkeen kyselykaavakkeella. Tulokset osoittivat, että masennusoireissa oli huomattava (merkittävä) kasvu. Tutkimuksen vastaajat suosittelevat, että miehet korkeammalla masennusriskillä tulisi tarkistaa ennen finasteridin määräämistä.

Haluatko lopettaa hiustenlähdön? Osta lääkefinasteridia täältä!

Osta finasteridia