Finasteridi - ratkaisu hiustenlähtöön

Jos haluat ostaa finasteridia kamppaillaksesi hiustenlähtöä vastaan,
olet tullut oikeaan paikkaan!

Osta finasteridia

Finasteridi Kokemukset

Finasteriditablettien mahdollisista seksuaalisista sivuvaikutuksista on puhuttu paljon. Alla on ensi käden kokemukset nuorelta mieheltä, joka kärsi miestyyppisestä hiustenlähdöstä ja päätti siksi aloittaa hiustenlähtöä auttavan hoidon finasteriditableteilla. Kiinnostavampaa saattaa olla reseptin kirjoittaneen lääkärin toteamus. Hän sanoo, että hänen miehensä käyttää myös finasteridia ilman ongelmia. Nämä ristiriidat kuvailevat tilannetta hyvin. Älä unohda, että hoitoon tyytymättömät miehet kirjoittavat useammin internetiin kuin finasteridinkäyttöön tyytyväiset miehet. Kaiken kaikkiaan vain hyvin pieni osa miehistä, jotka käyttävät finasteridia miestyyppistä kaljuuntumista vastaan, kokevat sivuoireita.

(Ei niin kova) Totuus Hiustenlähdön Lääkkeistä

Jeff O. oli 35, kun hänen vaimonsa Kuvat: Mark Matchohalusi tietää miksi heidän seksielämänsä laatu hiipui. Pari oli siirtynyt melkein jokapäiväisistä touhuista kertaan kahdessa kuukaudessa. "Tuskin edes huomasin," Jeff sanoo. "Pystyin saamaan erektion. Mutta se ei ollut läheskään yhtä kova kuin ennen. Ja se toinen asia-" Lisää asioita? "Niin," sanoo Jeff, lääkkeiden myyntiedustaja Etelä-Carolinasta. "Siemensyöksyni väri muuttui keltaiseksi."

Monen lääkärikäynnin ja testin jälkeen, Jeff sai tietää kärsivänsä alhaisesta testosteronitasosta ja sen luultava syy järkytti häntä. "Tulen olemaan hormoniterapiassa lopun elämääni," hän sanoo, "Propecian takia."

Propeciaapidettiin ihmelääkkeenä sen astuessa markkinoille joulukuussa 1997. Lääke toimi tehokkaammin hiustenlähtöä vastaan kuin Rogaine, eikä se vaatinut sotkuista voidekäyttöä. Sinä aikana farmaseuttinen valmistaja Merck varoitti, että pieni prosentti kaikista Propecian käyttäjistä voisi kokea heikompia erektioita ja seksivietin vähentyneen. Mutta hiustenlähdön ehkäisemiseksi Propecian puoleen kääntyneiden miljoonien ihmisten puolesta, se oli riskin arvoista.

Nyt uusi tutkimus osoittaa, että Merck saattoi aliarvioida joidenkin Propecian sivuvaikutusten pysyvyyden. Osana Journal of Sexual Medicine-lehden kesäkuussa 2011 julkaistua tutkimusta, Tri. Michael Irwig George Washington University yliopistosta haastatteli 71 säännöllistä Propecian käyttäjää ja huomasi, että 94 prosenttia kärsi alhaisesta seksivietistä, 92 prosenttia koki erektiöhäiriöitä ja 92 prosentilla oli vähentynyt seksuaalinen nautinto. Lisäksi tutkimus osoitti, että jotkut sivuvaikutukset voivat jatkua noin 40 kuukautta lääkkeen käytön lopettamisen jälkeen, kumoten yleisen olettamuksen siitä, että ratkaisu kaikkiin ei-toivottuihin oireisiin olisi pillerin lopettaminen. "Se on tämän tutkimuksen uutinen - Propecian pysyvät sivuvaikutukset" Irwig sanoo.

On tärkeää muistaa, että Irwigin tutkimuksen otos oli pieni ja suurin osa haastatelluista miehistä värvättiin Propeciahelp.com sivulta, joka on online tukiryhmä. Huomattavista sivuoireista kärsivien käyttäjien prosenttimäärä on taatusti pienempi kuin mitä tutkimus osoittaa. Ei kuitenkaan ole epäilystä, että nämä löydöt johtavat tarkempaan tutkimukseen. Ne ovat jo vetäneet puoleensa asianajajia: monet firmat ympäri Etelä-Amerikkaa ovat nostaneet haasteen Merckiä vastaan. Pääkysymys on, jos Merck tiesi, että sivuoireet voivat pysyä lääkkeen käytön lopettamisen jälkeen.

Jos sille löytyy näyttöä, Merck saattaa olla ongelmissa. Floridassa jätetyn valituksen mukaan, Merck tarkensi tuotteen varoitusetikettiä ja lisäsi lauseen "erektiohäiriön pysyminen lopettamisen jälkeen" ruotsin Medical Products Agencyn tutkimuksen takia, joka esitti että Propecia voisi olla pitkäaikainen seksuaalinen inhibiittori. Lisälause esiintyi kuitenkin pelkästään Ruotsissa. Maaliskuussa 2010 teksti korjattiin myös Italiassa mutta mahdollisista pysyvistä seksuaalisista sivuoireista ei mainittu mitään USA:ssa ennen tätä kevättä, mahdollisesti Irwigin tutkimuksen ja Lahey Clinicissä, Peabodyssa, Massachusettsissa sijaitsevan Center for Sexual Function-keskuksen arvostelun julkaisemisen takia, joka päätyi samantapaiseen lopputulokseen.

Vastauksena kysymyksiimme Merck tiedosti, että jotkut Propecian käyttäjät - määrä oli 1.3 prosenttia - koki erektiöhäiriöitä mutta yritys ei ole varma sivuoireiden pysyvyydestä, sanoen "Syy-yhteyttä ei ole vahvistettu."

Ymmärtääkseen hiustenkasvun ja seksuaalisen toiminnan yhteyden, lääkkeestä tietäminen auttaa. Finasteridi, Propecian aktiivinen ainesosa, on 5-alfa-reduktaasin inhibiittori, eli se estää testosteronia muuttumasta vahvemmaksi dihydrotestosteroniksi (DST), joka ohentaa hiuksia ja edesauttaa kaljuuntumista. Finasteridi kehitettiin alun perin pienentämään eturauhasen liikakasvua (Proscar-nimisellä lääkkeellä) mutta lääkärit huomasivat, että se myös kasvattaa hiuksia.

On mainittavaa, että miespuoliset pikkulapset ilman kykyä muuttaa testosteroni DHT:ksi syntyvät myös intersukupuolisiksi. "DHT:tä tarvitaan peniksen tekemiseen," Irwig selittää. Tästä syystä raskaana olevia naisia pyydetään välttämään lääkkeelle altistumista.

Propecian myöhään ilmestynyt varoitus on pieni lohtu David M. mielestä, 29 vuotias Virginiasta, joka lopetti lääkkeen käytön neljän vuoden jälkeen huomatakseen, että hänen sivuoireensa pahenivat seuraavan 12 kuukauden aikana. Hän kärsii nyt alhaisesta testosteronitasosta (joka voi johtaa gynekomastiaan, tai kiusaajien kutsumiin 'miestisseihin'). David tiedostaa, että hän ei selvittänyt lääkkeestä paljoakaan ennen kuin otti reseptin vastaan. "Minulta lähti hiuksia ja ihotautilääkärini ehdotti Propeciaa yhdessä Rogainen kanssa," hän sanoo. "Hiukset eivät enää lähteneet. Se vaikutti niin kuin pitikin."

On myös monia miehiä, jotka ovat käyttäneet lääkettä monta vuotta ilman ongelmia. Abdulmaged M. Traish, Boston University School of Medicine yliopiston biokemian ja urologian professori sanoo, "Biologiassa on päällekkyyttä. Jos yksi sytytystulppa hajoaa, muut jatkavat," eli ihmiskeho voi kompensoida DHT:n menetystä eri tavoilla.

Pystyäkseen osoittamaan Propecian pitkävaikutteiset oireet, Merckin täytyisi tehdä tutkimus 10 000 potilaalla - puolet käyttäen Propeciaa, puolet plaseboa - viiden vuoden ajan, Irwig sanoo. "Mutta en usko sen tapahtuvan. Se on liian kallista." Tiedämme kuitenkin tämän ilman tutkimusta: Lopeta Propecian käyttö ja riskeeraa takaisin kasvaneiden tai säilytettyjen hiusten menetys.

Jatko riippuu tuomioistuimista; alustavat toimitukset ovat jo alkaneet. (FDA on kuitenkin ollut vaisu asiasta. He hyväksyivät Propecian taistelemaan hiustenlähtöä vastaan vuonna 1997 ja lukuun ottamatta Merckin vuoden 2009 varoitusta vaaroista, he eivät ole katsoneet taakseen.). Lisätiedon tarpeesta kaikki voivat kuitenkin olla samaa mieltä. Kuten Bernard Daskal, osakas Propeciaa tutkivassa Manhattanilaisessa lakifirmassa Lynch Daskal Emery, sanoo, "Jos sinulla on kysymyksiä, käy lääkärillä, älä asianajajalla."

Oli siitä hyötyä tai ei, Tri. Julian Mackay-Wiggan, ihotautilääkäri Columbia University - yliopistolla, määrä edelleen Propeciaa potilailleen, kuten myös monet muut lääkärit. "Sanon potilailleni, 'Tämä on suhteellisen uusi lääke, ja tämän tiedämme siitä ja yleensä saamme lisätietoja ajan kuluessa,'" hän sanoo. "Mutta juuri nyt, tietämämme perusteella, tuntuu turvalliselta määrätä sitä." Jos kukaan epäilee hänen aikomuksiaan, hän tarjoaa aika luodinkestävän puolustuksen. "En tiedä haluaisiko hän minun sanovan tätä," hän sanoo. "mutta mieheni käyttää Propeciaa."

Rapkin, M. (2012). The (Not So Hard) Truth About Hair Loss Drugs [Ei niin kova) Totuus Hiustenlähdön Lääkkeistä]. (ostafinasteridia.fi, Käännös). Internet: www.mensjournal.com/magazine/the-not-so-hard-truth-about-hair-loss-drugs-20121115.

Haluatko lopettaa hiustenlähdön? Osta lääkefinasteridia täältä!

Osta finasteridia