Finasteridi - ratkaisu hiustenlähtöön

Jos haluat ostaa finasteridia kamppaillaksesi hiustenlähtöä vastaan,
olet tullut oikeaan paikkaan!

Osta finasteridia

Mikä aiheuttaa miestyyppisen hiustenlähdön?

Keskiverto miehellä on 100.000 hiusta päänahassa ennen kuin ensimmäiset kaljuuntumisen oireet ilmaantuvat. Mitä hennommat hiukset, sitä enemmän hiuksia kyseisellä alueella on. Vaaleat hiukset ovat hennoimpia ja kokonaismäärä vaaleita hiuksia miehen päässä on noin 140 000. Mustahiuksisilla miehillä on keskimäärin 110 000 hiusta päänsä päällä, ja punahiuksisilla 90 000 hiusta.

Mahdollisia miestyyppistä hiustenlähtöä aiheuttavia tekijöitä ovat:

  1. Testosteronin ja dihydrotestosteronin läsnäolo. Mitä korkeampi miehen seksihormonitaso on, sitä suurempi todennäköisyys miestyyppisellä hiustenlähdöllä on.
  2. Ikääntyminen. Useimmat ikääntyvät miehet kokevat miestyyppisen kaljuuntumisen yleisyyden ja suuruuden lisääntyvän.
  3. Viimeisimpänä muttei vähimpänä tärkein tekijä: peritty alttius.

Nämä tekijät ovat riippuvaisia toisistaan, eivätkä ne aiheuta hiustenlähtöä itsenään. Esimerkiksi ihminen, jolla on korkea mieshormonitaso vartalossa mutta ei ole perittyä alttiutta, ei tule kaljuuntumaan. Sama toimii toisin päin, jos miehellä on geneettinen vaikuttaja mutta ei korkeatasoisia androgeeneja, hiukset eivät lähde. Nämä kolme tekijää muodostavat yhdessä synergian, joka saa suurimman osan miehistä alttiiksi kaljuuntumiselle. Tämä tarkoittaa, että jos pystymme ottamaan yhden tekijän pois yhtälöstä - voisimme ehkäistä miesten kaljuuntumisen. Tässä kohtaa finasteridi astuu kuvioon..

Miten määrittelen, jos kärsin hiustenlähdöstä?

Miehen päänahan hiukset seuraavat noin 16 kuukauden kasvukaarta, jonka voi jakaa kolmeen eri vaiheeseen. Kasvuvaihe (myös anageeni vaihe), välivaihe (katageeni vaihe) ja lepo (telogeeni vaihe). Hiukset putoavat lepovaiheen aikana. Miehen päästä irtoava hiusmäärä riippuu henkilöstä mutta mies menettää keskimäärin 100 hiusta päivässä. Samaan aikaan noin sama määrä hiuksia kasvaa takaisin, joten kokonaismäärä pysyy samana. Yleisesti noin 90 prosenttia hiuksista ovat kasvuvaiheessa. Hius kasvaa 1 cm kuukaudessa. Hiustenlähdön taso riippuu myös vuodenajasta, joka voi vaikuttaa eri ihmisiin eri tavalla. Jos hiuksia lähtee enemmän kuin niitä kasvaa takaisin, kyseessä on yleensä miestyyppinen hiustenlähtö. Mistä voi päätellä, jos hiuksia lähtee normaalia enemmän?

Ensiksi voi yksinkertaisesti katsoa peiliin ja verrata hiusten tuuheutta aiempaan. Miestyyppisen kaljuuntumisen vaikutuksen alaisena oleva päänahka toimii tyypilliseen tapaan kolmen yllä mainitsemamme tekijän takia. Jokainen hiussukupolvi päänahassa pienenee halkaisijaltaan ja hiuskasvusta tulee hennompaa, kunnes hiustuppi ei enää tuota hiuksia ja kuihtuu pois.

Toiseksi, hiusraja on yleensä hyvä merkki hiustenlähdöstä. Tavallisin miestyyppinen hiustenlähtö alkaa M muotoisesta hiusrajasta, jossa ohimon molemmilta puolilta lähtevät hiukset muodostavat kolmion muotoiset kaljun alueen. Tämä alkaa jo yleensä murrosiässä, koska miesten hormonitasot nousevat ja suurin osa miehistä kokee tämän. Sitä kutsutaan yleensä hiusrajan kaljuudeksi ja on miestyyppisen hiustenlähdön edelläkävijä, joka koostuu pidemmälle edenneestä hiusrajan kaljuudesta, joka yhdistyy asteittain kaljuuntuvaan kohtaan päälaella.

Kolmanneksi, ympärilläsi olevat ihmiset, jotka ovat tunteneet sinut kauan ja näkevät sinua säännöllisesti tulevat huomaamaan eron hiustesi kunnossa.

Haluatko lopettaa hiustenlähdön? Osta lääkefinasteridia täältä!

Osta finasteridia